Sähköurakointi
Huolto, kunnossapito
IT-verkkotyöt
Sähkötarkastukset
Valokuitutyöt
Sähkötarvikemyynti
Show More
Sähköalan erikoisliike
Keski-Uudellamaalla

Sähköpalvelu Koskela Oy on pääosin Keski-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1987 toiminut monipuolinen sähköalan erikoisliike. Toimipisteemme sijaitsee Tuusulassa, Kellokoskella, ja toimialueemme on pääsääntöisesti koko Uusimaa ja lähialueet.

Monipuoliset sähköalan palvelut

Yritys työllistää vakituisesti noin 20 henkilöä. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit, kunnat, isännöitsijät, erilaiset rakennusalan yritykset, talo ja kiinteistöyhtiöt, yksityiset sekä yritysasiakkaat. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia sähköalan palveluita kokonaisratkaisuineen sähköpientöistä suuriinkin uudiskohteisiin asti.

Ammattitaito, standardit

Töissämme noudatamme aina alan viimeisimpiä standardeja ja turvallisuusmääräyksiä, huolehdimme myös että  jokaisella asentajallamme on asianmukainen koulutus, ammattitaito sekä voimassaolevat sähkötyö-, työturvallisuus-, ja tulityökortit. Kaikki omat työntekijämme ovat suomalaisia ja jokaisella on vähintään vuoden työsuhde yrityksessämme. 

© 2019 Sähköpalvelu Koskela | Koulutie 5, Kellokoski, 04500 Tuusula | Puh. 09 282 653  |   Superior Webpages from Symboli

Sähköurakointi